Pyssel som ger tid med varandra i jul

Anna RoströmInspiration

Bok för alla med barn

Inspiration

Pyssel som ger tid med varandra i jul

Inspiration

Pyssel som ger tid med varandra i jul

Att få tid med nära och kära borde vara årets julklapp därför har vi satt ihop en lista med julklappar som kommer uppmuntra till att umgås och pyssla ihop så ni kan skapa både minnen och konst.
En jul med fokus på att skapa

Alla med barn kan säkert relatera till alla härliga samtalsämnen som kommer upp när man sitter tillsammans och pysslar och målar. Men pärlplattor är inte för alla vuxna, så därför att vi satt ihop en lista med pyssliga klappar som man faktiskt kan ha användning för.

Image

I coffee table-boken Small steps Great stories finns flera uppslag med konstverk där ditt barn kan skapa direkt i boken eller klistra in ett färdigt verk. Förutom att ni får det fina konstverket bevarat så får ni även en kort beskrivning av verket som ni kan fylla i.

Image

Ibland behöver man inspiration när man skapar, dessa vackra ljusstakar Drip Candle av Pascal Smelik finns på Artilleriet.se och får gärna stå på bordet när vi pysslar.

"Av alla teckningar som passerar genom ytterdörren är det alltid någon som sticker ut som man vill spara istället för att kasta i pappersåtervinningen i smyg (förlåt)."

Skapa tillsammans

Strukturpasta, lufttorkande lera eller färdigt kit för fot och handavtryck. Allt finns på julklappslistan tillsammans med mycket annat som får dig att vilja skapa med stil. 

Image
  1. Förvara dina pennor med stil i Panther Pencil pot från artilleriet.se
  2. Pearhead Clean-Touch Hand/fotavtryck som man kan användas till att göra hand och fotavtryck i boken. Finns på babyland.se bland annat
  3. Ljusstake Arta ser ut som ett konstverk, finns på artilleriet.se
  4. Skapa dina egna konstverk med strukturpasta från Marabu 
  5. Bok Small steps Great stories. Från graviditet till skolstart där ditt barn även kan skapa sina egna konstverk.
  6. Inspirerande ljusstake med snäckor från Schulverket
  7. Studiostaffli Mabef från skapamera.se
  8. Rembrandt Art Design grafitpennor
  9. Skapa egna ljusstakar eller kontverk med lufttorkande lera från Jovi.

©Stacking stories / all rights reserved / 2020


Presenttips
small steps great stories

Det här är den för många föräldrar välbekanta fylla-i-boken, men i nutida tappning. En designad coffee table-bok som du själv fyller med minnen från graviditet till skolstart. Boken ger plats för såväl stora milstolpar som de där små speciella minnena från föräldraskapet som annars lätt bleknar med åren.

Köp nu

Mer inspiration