Villkor

PRISER OCH BETALNING
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

ÅNGERRÄTT
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Kontakta oss på hello@stackingstories.com, ange ordernumret i rubriken och därefter ett meddelande till oss där det klart framgår att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den, förpackningen skall vara obruten. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Du kan antingen lämna tillbaka varan i vårt showroom på Upplandsgatan 36, 113 28 Stockholm eller posta den till oss på den adressen. Returer sker på din egen bekostnad. 

Återbetalningsskyldighet: Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i fullgott skick.

REKLAMATION
Alla reklamationer (skadade eller felaktiga varor) ska göras inom en vecka (7 dagar) från mottagen leverans. Reklamationer skickas till hello@stackingstories.com. Vänligen skicka med en bild av produkten samt emballaget. Vi betalar returkostnad och frakt för ny vara.

LEVERANSER
Leveranstiden anges i kundvagnen.  Ej uthämtad vara returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 SEK.

PRIVACY POLICY
I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Läs mer om vår Privacy policy här.