Frågor & svar

Vad handlar boken om?

Small steps Great stories är en tidlös coffee table-bok att fylla med minnen från första åren med ditt barn, från plusset på stickan till skolstart. En bok som hjälper till att samla vardagens små ögonblick – de man tror att man ska minnas för alltid men som bleknar med tiden. Bokens 168 sidor utgör sju inspirerande kapitel, allt på svenska. Bland annat BVC-journal, plats för egna fotografier, ditt barns konstverk, hand- & fotavtryck, intervjuer, minnen från förskola, milstolpar, framsteg och mycket mer.

Passar boken alla?

Ja, vi har anpassat innehållet i boken så att den ska funka för olika typer av familjekonstellationer. Boken använder ordet "förälder" genomgående och passar därför lika bra för regnbågsfamiljer och ensamstående som för familjer med en mamma och en pappa. Första kapitlet handlar till viss del om graviditeten men övriga kapitel fokuserar på första tiden med barnet och uppväxten fram till skolstart, och längre om man vill. Boken har också en stilren och könsneutral design. 

Måste jag ha en bebis eller kan man fylla i för äldre barn också?

Boken börjar med graviditeten, men sträcker sig ända till skolstart - och har innehåll som kan fyllas i mycket senare än så också. Intervjuer och självporträtt är fina uppslag för större barn också, och visst kan man väl spara ett handavtryck från en nioåring lika gärna som från en bebis?  

Finns boken på andra språk?

Än så länge finns boken bara på svenska. Just nu arbetar vi på en engelsk version som beräknas lanseras hösten 2021.

Kan man köpa boken som present?

Absolut! Babyshower, dop, namngivning eller bara en fin present till den blivande föräldern. Small steps Great stories är en uppskattad present som är lika härlig att bläddra i idag som om 20 år.

Hur lång är leveranstiden?

Din beställning skickas med PostNord nästkommande vardag. Leveranstiden är sedan 1-3 arbetsdagar. För leverans till Finland och Danmark gäller 5-7 arbetsdagar. Ute i sista minuten? Ladda ned ett gåvobevis att ge bort här. Du kan ställa in en separat leveransadress när du köper boken, så att den hamnar direkt hos mottagaren. Du kan också höra av dig för att boka tid i vårt showroom på Upplandsgatan 36 i Stockholm - där går det bra att köpa boken direkt med Swish.

Vad kostar frakten?

Frakten är kostnadsfri i hela Sverige. För leverans till Finland och Danmark kostar frakten 79 kr och tar 5-7 arbetsdagar.

Vilka betalsätt erbjuder ni?

Klarna Checkout. Här kan du välja på att betala direkt (kortbetalningar, banköverföring och Klarna Direkt), Betala senare (faktura) samt Dela upp (delbetalningsplan 6, 12, 24 och 36 månader och flexibla betalningar). Du kan också köpa boken direkt i vårt showroom på Upplandsgatan 36 i Stockholm. Hör av dig för att boka tid.

Vad är det för stil på boken?

Vi har satsat på ett tidlöst och skandinaviskt formspråk, en bok som passar alla hem och inredningsstilar. Vi har lagt ned mycket omsorg vid detaljer och materialval, för vi tror att en bok som du vill ha framme är en bok som blir använd. Helt enkelt en fylla-i-bok som du faktiskt kommer fylla i.

Ännu en fylla-i-bok som blir liggande?

Nej, boken är designad för att du ska slippa få dåligt samvete. Det är enkla och roliga frågor, och du behöver inte ha en massa bilder och minnen att klistra in - den är lika fin utan. Meningen är att det ska vara kul och det inte är så noga att det blir perfekt, utan det blir oftast bättre och roligare när du gör som du själv känner. Så skriv egna kommentarer i marginalerna, rita små figurer, gå utanför ramarna – eller för den delen, håll det strikt och snyggt om du vill.

Vad har jag för ångerrätt?

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar från mottagen leverans. Kontakta oss på hello@stackingstories.com, ange ordernumret i ämnesraden och därefter ett meddelande till oss där det klart framgår att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den, förpackningen skall vara obruten. Om varan skadas eller kommer bort förlorar du ångerrätten. Du kan antingen lämna tillbaka varan i vårt showroom på Upplandsgatan 36, 113 28 Stockholm eller posta den till oss, Stacking Stories Bryggavägen 131 D, 178 51 Ekerö. Returer sker på din egen bekostnad.

När får jag pengarna återbetalda?

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot returen av varan i fullgott skick.

Hur gör jag en reklamation?

Alla reklamationer (skadade eller felaktiga varor) ska göras inom en vecka från mottagen leverans. Reklamationer skickas till hello@stackingstories.com. Vänligen skicka med en bild av produkten samt emballaget. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka reklamationer, samt ersätter med pengar eller en ny bok om så önskas.