Image

FAQ om boken

Passar boken olika familjekonstellationer?

Ja, vi har anpassat innehållet i boken så att den ska funka för olika typer av familje­konstellationer. Oavsett om du lever samkönat, utan partner eller mamma-pappa-barn-style så passar boken lika bra till att bevara vardagens små ögonblick och livets stora händelser i. ⁠⁠
⁠⁠
I boken står det "jag" istället för mamma eller pappa och barnet benämns alltid som "du" vilket gör att du kan skriva direkt till ditt barn oavsett din relation till barnet. ⁠⁠

Kan man fylla i boken för äldre barn också?

Ja! Boken börjar med graviditeten, men sträcker sig ända till skolstart - och har innehåll som kan fyllas i mycket senare än så också. 

Finns boken på andra språk?

Under senhösten 2021 kommer boken lanseras på danska, engelska och tyska. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Instagram för att blir först att få veta när de släpps.

KAN MAN KÖPA BOKEN I PRESENT?

Babyshower, dop, namngivning – Small steps Great stories är en uppskattad present som är lika härlig att bläddra i idag som om 20 år. Vill du skicka den direkt till mottagaren anger du en annan leveransadress i din beställning.

Ute i sista minuten? Ladda ned ett gåvobevis att ge bort här. Du kan också höra av dig för att boka tid i vårt showroom på Upplandsgatan 36 i Stockholm - där går det bra att köpa boken direkt med Swish.

Image

leverans & returer

frakt & LEVERANS

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige för ordrar över 100 kr. Ordrar lagda före 12:00 skickas samma dag. Övriga skickas nästa helgfria vardag. Du får ett mail när ditt paket är skickat. Aktuell leveranstid är 1-2 vardagar.

För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditions­avgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 SEK.

Returer

Vi förstår att man ibland behöver hålla boken i sina händer innan man vet. Så klicka hem den, och om du bestämmer dig för att ni inte är "the perfect match" så betalar vi tillbaka dina pengar. Det enda vi ber om är att vi får tillbaka produkten i obruten förpackning / samma fina skick som du fick den, så att den kan få ett nytt hem.

Du kan också lämna tillbaka boken i vårt showroom på Upplandsgatan 36 i Stockholm. Maila oss för att boka tid.

Din ångerrätt gäller under 60 dagar från mottagen leverans. Hör av dig med ordernummer till hello@stackingstories.com, så ordnar vi med en retursedel.

Betalsätt

Vi använder Klarna Checkout. Här kan du välja på att betala direkt (kortbetalningar, Swish, banköverföring och Klarna Direkt), Betala senare (faktura) samt Dela upp (delbetalningsplan).

Du kan också köpa boken med Swish direkt i vårt showroom på Upplandsgatan 36 i Stockholm. Hör av dig för att boka tid.

Reklamationer

Alla reklamationer (skadade eller felaktiga varor) ska göras inom en vecka från mottagen leverans. Reklamationer skickas till hello@stackingstories.com. Vänligen skicka med en bild av produkten samt emballaget. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka reklamationer, samt ersätter med pengar eller en ny bok om så önskas.

Image

Kontakt

Kundservice

Press

Showroom

Upplandsgatan 36, Stockholm

Maila för tidsbokning.