Image

FAQ om boken

Passar boken olika familjekonstellationer?

Ja, vi har anpassat innehållet i boken så att den ska funka för olika typer av familje­konstellationer. Oavsett om du lever samkönat, utan partner eller mamma-pappa-barn-style så passar boken lika bra till att bevara vardagens små ögonblick och livets stora händelser i. ⁠⁠
⁠⁠
I boken står det "jag" istället för mamma eller pappa och barnet benämns alltid som "du" vilket gör att du kan skriva direkt till ditt barn oavsett din relation till barnet. ⁠⁠

Kan man fylla i boken för äldre barn också?

Ja! Boken börjar med graviditeten, men sträcker sig ända till skolstart - och har innehåll som kan fyllas i mycket senare än så också. 

Finns boken på andra språk?

Under senhösten 2021 kommer boken lanseras på danska, engelska och tyska. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Instagram för att blir först att få veta när de släpps.

KAN MAN KÖPA BOKEN I PRESENT?

Babyshower, dop, namngivning – Small steps Great stories är en uppskattad present som är lika härlig att bläddra i idag som om 20 år. Vill du skicka den direkt till mottagaren anger du en annan leveransadress i din beställning.

Ute i sista minuten? Ladda ned ett gåvobevis att ge bort här. Du kan också höra av dig för att boka tid i vårt showroom på Upplandsgatan 36 i Stockholm - där går det bra att köpa boken direkt med Swish.

Fylla-i-bok från gravid till skolstart

leverans & returer

frakt & LEVERANS

Vi har fri frakt inom Sverige. Ordrar lagda före 12:00 skickas samma dag. Övriga skickas nästa helgfria vardag. Du får ett mail med när ditt paket är skickat. Aktuell leveranstid är 1-2 vardagar.

Vi använder klimatsmarta logistiklösningar för att bibehålla punktligheten och minimera vårt CO2-avtryck. Detta innebär att du kommer få ditt paket levererat via PostNord till ditt närmaste utlämnings­ställe. Du kommer att få ett SMS eller mail beroende på vad du angivit i din beställning när paketet finns att hämta.

För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditions­avgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 SEK.

För leverans utanför Sverige gäller 5-7 arbets­dagar.

Betalsätt

Vi använder Klarna Checkout. Här kan du välja på att betala direkt (kortbetalningar, Swish, banköverföring och Klarna Direkt), Betala senare (faktura) samt Dela upp (delbetalningsplan 6, 12, 24 och 36 månader och flexibla betalningar). Du kan också köpa boken med Swish direkt i vårt showroom på Upplandsgatan 36 i Stockholm. Hör av dig för att boka tid.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar från mottagen leverans. Kontakta oss på hello@stackingstories.com, ange ordernumret i ämnesraden och därefter ett meddelande till oss där det klart framgår att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den, förpackningen skall vara obruten. Om varan skadas eller kommer bort förlorar du ångerrätten. Se till att skicka så paketet går att spåra så du undviker att det kommer bort. Du kan också lämna tillbaka varan i vårt showroom på Upplandsgatan 36, 113 28 Stockholm eller posta den till oss: Stacking Stories AB, Bryggavägen 143, 178 51 Ekerö. Returer sker på din egen bekostnad.

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot returen av varan i fullgott skick.

Reklamationer

Alla reklamationer (skadade eller felaktiga varor) ska göras inom en vecka från mottagen leverans. Reklamationer skickas till hello@stackingstories.com. Vänligen skicka med en bild av produkten samt emballaget. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka reklamationer, samt ersätter med pengar eller en ny bok om så önskas.

fylla-i-bok barn stilren

Kontakt

Kundservice

Press

Showroom

Upplandsgatan 36, Stockholm

Maila för tidsbokning.