Image

Om våra böcker

Våra böcker är framtagna med noga omsorg om detaljer och kvalitet. Från papprets tjocklek och miljömärkning, till omslagets design och bokens hållbarhet. Vi tycker nämligen att en bok som ska tåla att användas många gånger under flera decennier förtjänar det allra bästa. Våra böcker trycks på ett tryckeri i Göteborg, och binds på Sveriges två kvarvarande bokbinderier - ett i Malmö och ett i Västerås. Allt för att få mesta möjliga kvalitet och minsta möjliga klimatavtryck.

Historien om dig

Small steps Great stories är en premiumbok om ditt barn i en mer modern tappning. Varje detalj i boken har valts med omsorg. Från den skandinaviska formgivningen och valet av papper till noggrann framtagning av väv och folie. Resultatet blir en bok med tidlös estetik som tål att användas i vardagen – idag och om 20 år.

Mått: 32,5 x 23,5 x 2,5 cm
Vikt: ca 1,5 kg
Omfång: 168 sidor / sju kapitel
Omslag: Ljus väv / prägling i två nyanser
Inlaga: Polar Munken Rough 170g
Produktion: Formgiven och tillverkad i Sverige

Image
Image

FAQ / Historien om dig

– Passar boken olika familjekonstellationer?

Ja, vi har anpassat innehållet i boken så att den ska funka för alla. Oavsett om du lever samkönat, utan partner eller mamma-pappa-barn-style.
⁠⁠
I boken står det alltid "jag" istället för mamma eller pappa och barnet benämns alltid som "du" vilket gör att du kan skriva direkt till ditt barn oavsett vem du är.⁠⁠

– Kan man fylla i boken för äldre barn också?

Ja! Boken börjar med graviditeten, men sträcker sig ända till skolstart - och har innehåll som kan fyllas i mycket senare än så också. 

– Finns boken på andra språk?

Boken finns på svenska, danska, tyska och engelska och är anpassad för att passa föräldrar i respektive land. Vill du köpa boken på andra språk än svenska så kan du välja till andra språk direkt i webbshoppen.

– KAN MAN KÖPA BOKEN I PRESENT?

Babyshower, dop, namngivning – Small steps Great stories är en uppskattad present som är lika härlig att bläddra i idag som om 20 år. Vill du skicka den direkt till mottagaren anger du en annan leveransadress i din beställning.

Ute i sista minuten? Ladda ned ett gåvobevis att ge bort här. Du kan också höra av dig för att boka tid i vårt showroom på Upplandsgatan 36 i Stockholm - där går det bra att köpa boken direkt med Swish.