Image

Om boken

Small steps Great stories är en premiumbok om ditt barn i en mer modern tappning. Varje detalj i boken har valts med omsorg. Från den skandinaviska formgivningen och valet av papper till noggrann framtagning av väv. Resultatet blir en bok med tidlös estetik som tål att användas i vardagen – idag och om 20 år.

Mått: 32,5 x 23,5 x 2,5 cm
Vikt: ca 1,5 kg
Omfång: 168 sidor / sju kapitel
Omslag: Ljus väv / prägling i två nyanser
Inlaga: Polar Munken Rough 170g
Produktion: Formgiven och tillverkad i Sverige

Image

FAQ

– Passar boken olika familjekonstellationer?

Ja, vi har anpassat innehållet i boken så att den ska funka för alla. Oavsett om du lever samkönat, utan partner eller mamma-pappa-barn-style.
⁠⁠
I boken står det alltid "jag" istället för mamma eller pappa och barnet benämns alltid som "du" vilket gör att du kan skriva direkt till ditt barn oavsett vem du är.⁠⁠

– Kan man fylla i boken för äldre barn också?

Ja! Boken börjar med graviditeten, men sträcker sig ända till skolstart - och har innehåll som kan fyllas i mycket senare än så också. 

– Finns boken på andra språk?

Boken finns på svenska, danska, tyska och engelska och är anpassad för att passa föräldrar i respektive land. Vill du köpa boken på andra språk än svenska så kan du välja till andra språk direkt i webbshoppen.

– KAN MAN KÖPA BOKEN I PRESENT?

Babyshower, dop, namngivning – Small steps Great stories är en uppskattad present som är lika härlig att bläddra i idag som om 20 år. Vill du skicka den direkt till mottagaren anger du en annan leveransadress i din beställning.

Ute i sista minuten? Ladda ned ett gåvobevis att ge bort här. Du kan också höra av dig för att boka tid i vårt showroom på Upplandsgatan 36 i Stockholm - där går det bra att köpa boken direkt med Swish.