Present till nyfödd babyshower

Vad minns du från barnens uppväxt? Vad vet du egentligen om dina föräldrars liv – och vilka minnen finns sparade från ditt eget? Våra fylla-i-böcker älskar att synas och hjälper dig att bevara minnen som annars bleknar med åren – livets höjdpunkter och vardagens små ögonblick. Resultatet blir oersättliga böcker att älska, idag och i generationer framåt.

Köp böckerna här
Första året bok

BOKEN OM DITT BARN

Med inspirerande och träffsäkra frågor följer boken dig genom de första åren med ditt barn, från plusset på stickan till när ditt barn går med alldeles för stor ryggsäck till sin första skoldag. Bokens frågor fokuserar inte bara på milstolpar och framsteg utan lyfter också fram ditt barns personlighet, framtidsdrömmar och känslor kring att vara förälder.

  • Passar alla familjekonstellationer
  • Finns plats för både bilder och text
  • Designad så du enkelt kan gå tillbaka och fylla i i efterhand även om ditt barn är några år

Mått: 32,5 x 24,5 x 2,5 cm
Vikt: ca 1,5 kg
Omfång: 168 sidor / sju kapitel
Omslag: Ljus väv / prägling i två nyanser
Inlaga: Polar Munken Rough 170g
Produktion: Formgiven och tillverkad i Sverige
Språk: Svenska, tyska, engelska, danska

Köp den här
Julklapp till pappa

BOKEN OM DIG

Vad skulle du säga till dig själv som barn? Vad var du rädd för som fjortonåring? Vem skulle du ta med till en öde ö – och vem skulle du lämna hemma?

Me Me Me är fylla-i-boken som på ett enkelt och roligt sätt hjälper dig att berätta om ditt liv. Var brutalt ärlig, eller ljug hej vilt. Ge den som present till dig själv eller till någon du bryr dig om. Oavsett vad du väljer blir boken ett ovärderligt minne, idag och om 20 år.

  • Finns plats för både bilder och text
  • Ett ovärderligt minne för framtiden
  • Tillverkad och designad i Sverige
  • En uppskattad och personlig present

Mått: 28.5 x 22 x 3 cm
Vikt: ca 1.5 kg
Omfång: 194 sidor / fem kapitel
Inlaga: Polar Munken Rough 170g
Språk: Svenska

Köp den här
Image

FAQ

– Passar boken Historien om dig olika familjekonstellationer?

Ja, vi har anpassat innehållet i boken så att den ska funka för alla. Oavsett om du lever samkönat, utan partner eller mamma-pappa-barn-style. I boken står det alltid "jag" istället för mamma eller pappa och barnet benämns alltid som "du" vilket gör att du kan skriva direkt till ditt barn oavsett vem du är.⁠⁠

– Finns det plats att klistra in bilder i böckerna?

Ja! Böckerna har flera sidor som är enfärgade så du kan välja om du vill klistra in foton, skriva mer eller hålla det stilrent om du vill. 

– Jag är osäker på om boken är rätt för mig, kan jag beställa hem och titta på den?

Vi förstår att ibland måste man få klämma och känna innan man vet. Så beställ boken, öppna den och bläddra igenom den. Om du bestämmer dig för att ni inte är "the perfect match" kan du skicka tillbaka den. Det enda vi önskar är att boken är i originalskick. För en kostnad om 79 kr hjälper vi till med eventuell retur.

– Kan man bläddra i eller köpa böckerna i en fysisk butik?

Böckerna säljs via några utvalda butiker i Europa men vi kan tyvärr inte se vilka som har böckerna i lager. Du kan självklart höra av dig för att boka tid i vårt showroom på Upplandsgatan 36 i Stockholm - där går det bra att köpa boken direkt med Swish.

BOKEN SOM PRESENT

Babyshower, dop, namngivning – Small steps Great stories är en uppskattad present till blivande föräldrar och alla med småbarn. 

Gå-bort-present, en gåva till någon du vill veta mer om eller middagsbjudningens mittpunkt. Me Me Me är den självklara julklappen, födelsedagspresenten och finaste gåvan du kan ge. 

Vill du skicka den direkt till mottagaren anger du en annan leveransadress i din beställning.