"

Vi insåg att det vi lämnar kvar till våra barn är höjdpunkter på Facebook och mobilbilder i molnet.

Vi skapar plats för dina minnen

Idén till Stacking Stories föddes 2019 när vi insåg att många minnen från barnens uppväxt börjat blekna. Den färgglada första-året-boken stod orörd (och gömd) i bokhyllan, och de storslagna planerna på att göra fotoalbum blev aldrig av. Förutom att vi ville ha ett mer bestående komplement till alla digitala minnen så såg vi ett behov av en stilsäker och inspirerande fylla-i-bok. En bok som förenklar och uppmuntrade till att skriva ner vardagens små ögonblick och livets storslagna upplevelser, och som dessutom är anpassad för dagens moderna föräldraskap.

Sedan succélanseringen av Small Steps Great Stories 2020 har vi fortsatt att designa stilsäkra coffee table-böcker för alla skeden i livet. Fylla-i-böckerna har översatts till flera språk och säljs över hela Europa.

Till shoppen

ett hållbart val

Vi tror att produkter som används ofta och håller länge är ett mer hållbart sätt att konsumera. Grundidén med våra böcker är enkel – tidlösa, stilrena böcker som ska hålla i generationer. Att de gärna ligger framme på soffbordet gör att de är enkla att återkomma till om och om igen. Därför vågar vi säga att en bok som används i vardagen, och som du om 20 år fortfarande har glädje av, är ett hållbart val.

Men utöver att vi skapar produkter som används länge så har vi minimerat klimatavtrycket i tillverkningen av dem. Alla böcker produceras exempelvis i Sverige för att undvika långa transporter. Pappret är miljömärkt och vid tryckprocessen så används bara el från tryckeriets egna vindkraftverk. Lågt klimatavtryck och hög hållbarhet.

Till shoppen
Image

Kontakt

Kundservice

Återförsäljare

Showroom