Bästa julklappstipsen för den som vill vila

Anna RoströmInspiration

Mjuka paket

Inspiration

Bästa julklappstipsen för den som vill vila

Inspiration

Bästa julklappstipsen för den som vill vila

Mjuka paket var aldrig en hit när man var yngre, men med åren så finns det något lyxigt med att krypa upp i en fin och skön pyjamas med en fluffig pläd omkring sig. Det och många andra tips för den som vill chilla under julen hittar ni här.
En jul med fokus på återhämtning

Är det något år som det finns möjlighet till vila och återhämtning så är det just 2020, läget i världen gör att vi får tid att vara hemma – och vad passar inte bättre då än mysiga julklappar som man kan njuta och använda under ledigheten.

startkit för nyblivna föräldrar

En fantastiskt fint start-kit för nyblivna föräldrar. Changing basket och snäcka från The Straw och boken  Small steps Great stories från Stacking Stories

Fylla i bok bästa julklappen till alla med barn

I coffee table-boken från Stacking Stories finns uppslag där man kan stanna upp och reflektera över livet som förälder. Både roligt att skriva men framförallt härligt för ditt barn att få läsa om dina tankar senare i livet. Boken sträcker sig från plusset till skolstart och det går utmärkt att fylla i den i efterhand, dvs om ditt barn är större. 

Något mjukt

Det är inte bara de små liven som behöver något mjukt och härligt att vila i under julen. Här listar vi sköna favoriter som går hem hos den stilmedvetne och den kräsna. Och inte att glömma, doftljus! Quod är inte bara snyggt förpackad utan det går även att köpa refill till behållarna, genialiskt tycker vi. 

julklappstips för den stilmedvetna

1. Pihl Strehl pläd
2. Lene Bjerre Tekopp
3. Garbo & Friends- Charlie Crane LEVO – Beech with Mimosa Cushion
4. Pom Pom Prydnadskudde Vit 45x45
5. Julklapp till alla nyblivna föräldrar. Kit med moseskorg, snäcka (från the Straw) och bok från Stacking Stories.
6. Arket loungewear Milled
7. Ljus och refill till Quod ljus
8. Pall från MeliMeli

©Stacking stories / all rights reserved / 2020


Presenttips
small steps great stories

Det här är den för många föräldrar välbekanta fylla-i-boken, men i nutida tappning. En designad coffee table-bok som du själv fyller med minnen från graviditet till skolstart. Boken ger plats för såväl stora milstolpar som de där små speciella minnena från föräldraskapet som annars lätt bleknar med åren.

Köp nu

Mer inspiration