Fars dag 2023 – de bästa presenterna

fannymmInspiration, Tips

Inspiration

Fars dag 2023 – de bästa presenterna

Inspiration

Fars dag 2023 – de bästa presenterna

För pappan som kramar, skjutsar, packar, tröstar, leker, matar och nattar. Och för pappan som alltid funnits där. Väl värda att fira tycker vi, och här är listan på våra egna presentfavoriter.

Söndagen den 12 november är det Fars dag, och visst kan man behöva en anledning att fira lite under gråa november. Fixa en mysig frukost inklusive sovmorgon för den nyblivna pappan, eller bjud din egen pappa på en fika – och glöm inte presenten såklart, vi vet ju alla att det är det viktigaste av allt. Näst efter kärlek och sånt.

En annan viktig grej här livet är ju rabattkoder, så självklart ska du få en sådan också. Koden PAPPAGRIS15 ger dig 15% på hela vårt sortiment, fram till den 12 november. Men du – beställ senast den 7/11 för att vara säker på att få ditt paket i tid.

fars dag present
stacking stories fylla i bok
Till pappan som har allt! Me Me Me är boken om ditt liv. Skriv din självbiografi med hjälp av roliga och inspirerande frågor i den här fylla-i-boken som trivs fint framme på soffbordet. Fem kapitel om dåtid, nutid och framtid.

Är det din partner som ska firas? Eller bara din pappa? Ja, hur gör man egentligen – inte vet vi, men det är ju alltid kul med lite fir, så varför inte passa på att fira båda, om du har. Vår lista passar såväl den nyblivna pappan som den som alltid funnits där. Håll till godo:

fars dag pappa present tips

Uppifrån vänster:

  1. Kaffe och natur är som de flesta vet en oslagbar kombination. Den här otroliga kaffepannan med läderfodral tillför också snygg design vilket ju aldrig är fel. Du hittar den hos svenska Lemmel Coffee. 

  2. Varma tröjor för kalla dagar – denna pärla från Nudie passar pappor i alla åldrar.

  3. Går din pappa eller partner och bär på en författardröm? Med boken Me Me Me skriver du enkelt dina memoarer. Litiie fusk eftersom du får hjälp på traven av alla roliga, inspirerande och känsliga frågor på dessa 200 sidor, men resultatet blir likväl en bok att älska, idag och om 20 år.

  4. En riktigt bra pomada funkar i de allra flesta hår. Den här fixar frisyren – och doftar ljuvligt. Nõberu of Sweden No. 104 Tobacco Vanilla hittar du t ex på Lyko.

  5. Bra pennor gör det roligare att skriva (till exempel i våra böcker). I vårt pennkit DUO hittar du en fineliner och en brush pen av hög kvalitet. 

  6. Precis som försvarets hudsalva, men COOLARE och SNYGGARE. Couto Vaselina Puro är ett klassiskt portugisiskt vaselin och du hittar det på Grandpa.
©Stacking stories / all rights reserved / 2023

SE

Small steps great stories

En fylla-i-bok om dig och ditt barn – från graviditet till skolstart.

Läs mer
Image

Me Me Me

Boken som hjälper dig att skriva berättelsen om ditt eget liv.

Läs mer
Bild på fylla i bok för hela familjen

The family book

Boken om din familj – skriv om varandra, till varandra och tillsammans.

Läs mer