Jul jul, strålande julklappstips

fannymmInspiration, Real Stories, Tips

Inspiration

Jul jul, strålande julklappstips

Inspiration

Jul jul, strålande julklappstips

Det är ingen hemlighet att vi har en förkärlek för böcker. Men det finns annat härligt också såklart, vi har samlat på oss en massa härliga klapptips – häng med! (Kanske att det smög med en bok också).

Hur hittar man de där perfekta klapparna som får mottagaren att bli både överraskad och förtjust? Glada barn är ju en klassiker att önska sig, och nog hade man blivit både överraskad och förtjust över en hel jul utan bryt och bråk. Men låt oss hålla oss inom rimlighetens gränser – här har vi handplockat våra favoriter bland både hårda och mjuka paket. 

startkit för nyblivna föräldrar

Nyheten The Family Book från Stacking Stories.

Fylla i bok bästa julklappen till alla med barn

Kung för en dag – vad väljer barnen om de får bestämma allt en hel dag? Vågar ni testa? I The Family Book från Stacking Stories finns uppslag för hela familjen att fylla i – var och en för sig, eller tillsammans. En bok som både ger många roliga och fina stunder när den tar form, och som blir ett minne för livet. 

julklappstips för den stilmedvetna

Uppifrån vänster:

1-2. HAY:s Sobremesa-serie är som en hyllning till de där ljuvliga medelhavsmåltiderna man äter nära havet i en ljum bris tillsammans med underbara vänner. I en reklamfilm hade det varit så, i verkligheten är det kanske inte EXAKT så, men servetterna och tallrikarna tar oss nästan hela vägen dit.

3. Tändstickor som gör dig glad varje gång det är dags för mys! Dessa hittar du hos Grandpa.

4. Knallröd väckarklocka från Cloudnola som ger dig absolut noll anledningar kvar att ha mobilen bredvid sängen. Förutom det där mysiga scrollandet innan läggdags då förstås. Klockan har ett formspråk inspirerat från gamla klockor på tågstationer.

5. Jaja, vi kanske tjatar lite men tänk på att The Family Book är vår allra nyaste bebis. Plus en alldeles perfekt present för hela familjen att fylla i – om varandra, till varandra och tillsammans.

6. Hur kan stearinljus skapa ett sånt ha-begär? HAY:s finfina ljus hittar du lite varstans, om de inte har hunnit sälja slut förstås. Vi köpte våra på Bagaren & Kocken.

7. Milestone cards – men inte de krusidulliga och pastellfärgade utan med design som för tankarna till Bauhaus-skolan. På baksidan finns fylla-i-frågor så att du för alltid kan minnas hur ditt barn var vid just den här åldern.

8. Muggen med stort M. Koppen med stort K. 'The Signature Cup' i design av Isabelle Gut är rätt omöjlig att få tag på, men lyckas du så är julsuccén ett faktum.

©Stacking stories / all rights reserved / 2023

SE

Small steps great stories

En fylla-i-bok om dig och ditt barn – från graviditet till skolstart.

Läs mer
Image

Me Me Me

Boken som hjälper dig att skriva berättelsen om ditt eget liv.

Läs mer
Bild på fylla i bok för hela familjen

The family book

Boken om din familj – skriv om varandra, till varandra och tillsammans.

Läs mer