Bästa julklappstipsen för livsnjutaren

fannymmInspiration

tips på julklapp

Inspiration

Bästa julklappstipsen för livsnjutaren

Inspiration

Bästa julklappstipsen för livsnjutaren

En jul för återhämtning efter ett mycket speciellt år. En del vill vila sig till återhämtning, för andra är det bästa sättet att hämta energi att njuta av god mat och dryck. Vi har listat våra favoritklappar – för den som älskar att laga och för den som älskar att äta.
Vi önskar eder alla En SMAKFULL jul 

I år när vi inte kan åka runt och träffa hela släkten över julhelgen är det ett bra tillfälle att få tid för att umgås med de närmaste, och var är mysigare än att umgås i köket? Laga mat tillsammans, äta eller bara bläddra i en härlig kokbok och inspireras inför nästa års vardagsmiddagar. Vi har listat våra tio favoritklappar för små och stora livsnjutare. 

startkit för nyblivna föräldrar

Kanske är det nu över julen ni också får tid att tillsammans sitta ner och fylla i boken om graviditeten, förlossningen och första åren med era barn. Mysigt att minnas ihop!

Fylla i bok bästa julklappen till alla med barn

I coffee table-boken från Stacking Stories finns uppslag där man kan stanna upp och reflektera över livet som förälder. Både roligt att skriva men framförallt härligt för ditt barn att få läsa om dina tankar senare i livet. Boken sträcker sig från plusset till skolstart och det går utmärkt att fylla i den i efterhand, dvs om ditt barn är större. 

©Stacking stories / all rights reserved / 2020


Presenttips
small steps great stories

Det här är den för många föräldrar välbekanta fylla-i-boken, men i nutida tappning. En designad coffee table-bok som du själv fyller med minnen från graviditet till skolstart. Boken ger plats för såväl stora milstolpar som de där små speciella minnena från föräldraskapet som annars lätt bleknar med åren.

Köp nu

Mer inspiration