Julklapparna du inte vill lämna tillbaka

fannymmInspiration

Inspiration

Julklapparna du inte vill lämna tillbaka

Inspiration

Julklapparna du inte vill lämna tillbaka

De bästa presenterna är de som man återkommer till om och om igen. De som liksom finns där i vardagen och följer en genom livet. Ja – vi pratar om boken såklart. Men också om ett par andra julklappstips vi har samlat på oss. Bara för dig!

En klassisk jul, det är väl vad vi längtar efter när förra årets julfirande kokade ned till armbågshälsningar över en iskall glögg utomhus. Men hur hittar man de där perfekta klapparna som får mottagaren att bli både överraskad och glad? Eller i alla fall inte be om kvittot... Vi jagar ju efter hållbarhet och ofta är det svårt att kombinera med en present. Och ja - ge gärna pengar till välgörenhet, det behövs ju alltid och inte minst i jultider. Men... ibland kanske man önskar sig en get i Kongo OCH ett paket. Och är det något som är hållbart är det väl de där grejerna vi använder om och om igen, år efter år. Vi har handplockat våra favoriter. (Men glöm inte geten, såklart.)

startkit för nyblivna föräldrar

En fint start-kit för nyblivna föräldrar. Changing basket och snäcka från The Straw och boken  Small steps Great stories från Stacking Stories

Fylla i bok bästa julklappen till alla med barn

I coffee table-boken från Stacking Stories finns uppslag där man kan stanna upp och reflektera över livet som förälder. Både roligt att skriva men framförallt härligt för ditt barn att få läsa om dina tankar senare i livet.  

julklappstips för den stilmedvetna

Uppifrån vänster:

1. Pussel är väl julens mesta pyssel. Just detta lite extra fina finns bland annat hos stateofmatters.com

2. Gravidbyxor som är A) snygga, B), sköna C) sa vi snygga? Funkar även när barnet är ute och ett par år, typ 10. Du hittar dem hos Boobdesign.se 

3. Okej okej, mobilskal kanske sällan hänger med i 20 år, ofta byter man ju telefon och då passar inte det gamla. Men detta snygga vill vi hålla fast i så länge det går. Från nudient.se

4. Cirrus No.3 Iron Steamer är både praktisk och snygg, vilket ju är allt man önskar här i livet. Aldrig mer småbarnsskrynklig! Eller mer sällan i alla fall!

5. En modern klassiker. Ja, nu vågar vi väl säga det. Patagonias ikoniska pilejacka har vi inte tröttnat på än i alla fall.

6. Julklappen med stor J till alla blivande, eller nyblivna, eller erfarna föräldrar. Small steps Great stories är fylla-i-boken som uppskattas i generationer. Finns på svenska, tyska, danska och engelska.

7. Alltså en verktygslåda av bra kvalitet är väl om NÅGOT det som följer med en genom livet. Den här godingen hittar du hos Grandpa.

8. Sladdar är väl bland det tråkigaste livet har att erbjuda. Med Square 1 från Avolt blir det lite mer lätt att bara. Du hittar den lite överallt - t ex här.

©Stacking stories / all rights reserved / 2021

SE

Small steps great stories

En fylla-i-bok om dig och ditt barn – från graviditet till skolstart.

Läs mer
Image

Me Me Me

Boken som hjälper dig att skriva berättelsen om ditt eget liv.

Läs mer
Bild på fylla i bok för hela familjen

The family book

Boken om din familj – skriv om varandra, till varandra och tillsammans.

Läs mer