Mors dag – våra bästa tips på presenter

fannymmInspiration, Tips

Inspiration

Mors dag – våra bästa tips på presenter

Inspiration

Mors dag – våra bästa tips på presenter

Frukost på sängen, gulliga teckningar från barnen och sovmorgon i all ära – men visst blir man ändå extra glad för ett litet paket. Här är det vi suktar efter inför Mors Dag.

Om det är något som är värt en riktig pangpresent så är det väl insatsen att ha burit och fött ett barn. Därtill alla år av att skjutsa, mata, trösta, skälla lite, söva och älska – då är det väl inte mer än rätt att det blir en lång önskelista. 

Lite extra guldkant på presenten får du med vårt gåvokort med upplevelser – kryssa i de du vill ge bort eller fyll i en egen! Ladda ned det här!

 

Ladda ned pdf
mors dag present gåvokort

Gåvokort med härliga upplevelser för mammor – kryssa i eller fyll i själv!

stacking stories fylla i bok

Föreviga ditt barns framsteg och tillväxt med våra Milestone Cards. Framsidan är en grafisk siffra för barnets ålder, och på baksidan fyller du i hur barnet är just nu. Följ barnets utveckling månadsvis under första året, och sedan årsvis upp till 10 år. Från Stacking Stories – finns att köpa här på sajten inom kort.

Cornelia Webb mors dag
Ljuvliga Emerald Wine Glass från HKLIVING – finns att köpa i set om fyra från Artilleriet.
Mors dag present tips

Small steps Great stories är en fylla-i-bok för dig och ditt barn. Med snygg och stilren design och en blandning av humor och djup blir den snabbt en favorit i hemmet. Fyll den med minnen och låt den vila på soffbordet. Finns på svenska, engelska, danska och tyska.

den bästa Mors dags-presenten – här är hela listan

Frukost på sängen, gulliga teckningar (från barnen) och sovmorgon är bara en hygienfaktor. Här kommer listan på det vi suktar efter allra mest just nu.

mors dag mamma present tips

Uppifrån vänster:

  1. Man behöver väl inte spela padel för att få ha en padelkjol? Hoppas inte, för den här snyggingen från Björn Borg får oss att känna oss både snygga och sportiga utan att lyfta ett finger.
  2. De ljuvligt gröna vinglasen från HK Living finns hos Artilleriet. En dagens tack!
  3. Föreviga ditt barns framsteg och tillväxt med våra Milestone Cards. Framsidan är en grafisk siffra för barnets ålder, och på baksidan fyller du i hur barnet är just nu. Följ barnets utveckling månadsvis under första året, och sedan årsvis upp till 10 år. Finns att köpa här på sajten inom kort.
  4. Baddräkt som ger oss sköna Baywatch-vibbar. Du hittar den på Arket.
  5. Renskär heter modellen på dessa solglasögon från EOE. Vi ger den 5/5 solstolar.

  6. Och så vårt bonustips såklart: Den finaste fylla-i-boken för blivande eller nyblivna mammor – Small steps Great stories från Stacking Stories.
©Stacking stories / all rights reserved / 2022

SE

Small steps great stories

En fylla-i-bok om dig och ditt barn – från graviditet till skolstart.

Läs mer
Image

Me Me Me

Boken som hjälper dig att skriva berättelsen om ditt eget liv.

Läs mer
Bild på fylla i bok för hela familjen

The family book

Boken om din familj – skriv om varandra, till varandra och tillsammans.

Läs mer