Alla hjärtans dag – bästa presenttipsen

fannymmInspiration, Real Stories

Inspiration

Alla hjärtans dag – bästa presenttipsen

Inspiration

Alla hjärtans dag – bästa presenttipsen

I år vill vi visa extra omtanke till nära och kära. Vi har valt ut våra favoriter som passar lika bra att skicka till någon du tycker som att unna sig själv.

Ett spabesök, en romantisk get away eller en mysig film på bio? Kanske inte just i år – nu blir kanske firandet kring Alla hjärtans dag lite annorlunda, och därför lägger vi gärna ned lite extra omtanke på presenterna. Vad sägs om en härlig badrock, eller ett klassiskt smycke? För att fira kärleken ger vi er också en rabattkod på boken Small steps Great stories som gäller till och med den 15 februari.  Ange kod: StackingStories50 när du beställer så får du 50 kronor rabatt per bok. För att få boken innan helgen, lägg beställningen senast tisdag den 9 februari.

Vill du komplettera med lite extra romantik så har vi såklart tänkt till åt dig. Ladda ned ett gåvokort med upplevelser helt gratis. Kryssa i själv, eller låt din partner välja på en trerätters, sovmorgnar, hemmaspa eller filmkväll till exempel.

Ladda ned pdf
stacking stories fylla i bok

Gåvokort med härliga upplevelser för din partner.

stacking stories fylla i bok

I coffee table-boken från Stacking Stories finns sidor där man kan stanna upp och reflektera över livet som förälder. Kryp upp i soffan och fyll i boken tillsammans, skratta åt minnen och hur fint/jobbigt/annorlunda/underbart livet som förälder blev.

stacking stories fylla i bok

Ellinor Löfgren har designat en egen kollektion smycken som heter Honey Comb- fin present som går att köpa på Safira.

coffee table bok
lyx och flärd eller hemmamys – varför välja? 

Röda rosor i all ära, men vi kan faktiskt komma på några saker som ligger högre på önskelistan. Här är våra favoriter just nu.

alla hjärtans dag present tips
  1. Badrock. Perfekta att äta en mysig söndagsfrukost i, eller när det är dags att mata bebisen. Här i ekologisk skön frotté från Mille Notti.

  2. Vad är en Alla hjärtans dag utan levande ljus? Det svarta ljuset är från svenska från Quod.
  3. En vacker vas att sätta vårens alla blommor i från Carina Seth Andersson.

  4. En eltandborste du inte behöver skämmas för, i helsvart från WhiteWash Laboratories. 
  5. Den finaste fylla-i-boken för blivande eller nyblivna föräldrar – Small steps Great stories från Stacking Stories.
  6. Smycken från Safira x Ellinor Löfgren 

©Stacking stories / all rights reserved / 2021


Presenttips
small steps great stories

Det här är den för många föräldrar välbekanta fylla-i-boken, men i nutida tappning. En designad coffee table-bok som du själv fyller med minnen från graviditet till skolstart. Boken ger plats för såväl stora milstolpar som de där små speciella minnena från föräldraskapet som annars lätt bleknar med åren.

Köp nu

Mer inspiration