Featured image for “Louise Hjorth om livets stora frågor – hur barn blir till och hur soffor förblir vita”

Louise Hjorth om livets stora frågor – hur barn blir till och hur soffor förblir vita

Den höga sekelskiftesdörren öppnas med ett energiskt ryck, och vi möts av 162 cm Louise Hjorth. Hennes skånska dialekt känns som en varm kram när vi kliver in i lägenheten och försöker skaka av oss det kalla regnet.
Läs mer
Featured image for “Mors dag – bästa presenttipsen”

Mors dag – bästa presenttipsen

Frukost på sängen, gulliga teckningar från barnen och sovmorgon är bara en hygienfaktor. Vi har botaniserat på toppen av våra önskelistor för att ge er de allra godaste tipsen på present inför Mors Dag (eller när som helst). Håll till godo.
Läs mer
Featured image for “uteliv & inneställen – Semestertips för sommaren 2021”

uteliv & inneställen – Semestertips för sommaren 2021

Semestern tillbringas i år i vårt avlånga vackra land. Men vart ska man åka? Vi har listat Sveriges bästa semestertips, smultronställen för familjer som vill uppleva Sverige med nya ögon.
Läs mer
Featured image for “Skyddad: Lettering – bästa tipsen från proffset”

Skyddad: Lettering – bästa tipsen från proffset

Det finns inget utdrag eftersom det här är ett skyddat inlägg.
Läs mer
Featured image for “Poolguide 2021- Skapa sommarminnen runt poolen”

Poolguide 2021- Skapa sommarminnen runt poolen

Fler och fler skapar sina sommarminnen hemma istället för att resa iväg. Och många drömmer om en egen pool, men att bygga pool kan kännas som ett stort projekt. Vi har tittat in hos Anna & Henrik som delar med sig av sitt poolbygge och ger sina tips på vad de lärde sig längs vägen.
Läs mer
Featured image for “Populära namn 2021”

Populära namn 2021

Populära, trendiga & lite ovanliga namn. Vad väljer du för namn till ditt barn? Att välja namn är bland det roligaste och svåraste. Vi hoppas att våra listor ska inspirera.
Läs mer
Featured image for “Modernt liv till gammalt hus”

Modernt liv till gammalt hus

Även om du inte planerar någon resa nu med tanke på Covid-19 så kan man tillåta sig att resa mentalt. Din första destination blir till Palma. Uppe bland trädkronorna i bergen besöker vi ett gammalt hus som fått nytt liv via en skandinavisk familj.
Läs mer
Featured image for “En plats för egentid och vänner”

En plats för egentid och vänner

Lina skrattar – hon gör ofta det när hon hänger med barndomsvännerna från Dalarna. Alla konstaterar med glimten i ögat att Linas oas på Lidingö är en bra kompismagnet. Vi kan inte annat än att hålla med, vem vill inte vara kompis med Linas uteplats (och Lina också såklart).
Läs mer
Featured image for “Sekelskiftesdröm om mer än 34 kvadrat”

Sekelskiftesdröm om mer än 34 kvadrat

Det är snöglopp och det för januari så karaktäristiska grådassiga vädret ute när Emelie Ekman öppnar dörren till den sekelskifteslägenhet vi så ofta har sett glimtar av på instagram. Genast känns allt bättre – häng med du också.
Läs mer
Featured image for “Alla hjärtans dag – bästa presenttipsen”

Alla hjärtans dag – bästa presenttipsen

I år vill vi visa extra omtanke till nära och kära. Vi har valt ut våra favoriter som passar lika bra att skicka till någon du tycker som att unna sig själv.
Läs mer